Модернізовані водорозбірні колонки – зручність та безпека!

Наприкінці 2018 року у трьох районах столиці було облаштовано нові бюветні комплекси. Всі три нових бювети було збудовано з модернізованими водорозбірними колонками, що додало значної зручності у користуванні, адже тепер достатньо просто натиснути кнопку, трохи зачекати й вода потече до пляшки, а щоб зупинити її достатньо просто відпустити кнопку.

Основні переваги подібних колонок:

  • Економія води. На відміну від механічних водорозбірних колонок, тут відсутні ручки та, відповідно, відсутній ризик витоку питної води, у випадку їх несправності.
  • Зручність у користуванні. Зручне розташування кранів та підставки під бутлі, що усуває необхідність нахилятись й ставити бутлі на землю.
  • Зменшення ризику виникнення бактеріології у літній період. У зв’язку з високим розташуванням кранів, обмежено доступ до них тварин.
  • Зручність експлуатації в зимовий період. Відсутня необхідність переводити колонки у       «зимовий режим».

 

 

 

Це основні переваги нових водорозбірних колонок бюветних комплексів, за якими ще необхідне спостереження на практиці. Тож, будівництво нових бюветних комплексів з подібними колонками у майбутньому залежатиме від експлуатації новозбудованих бюветних комплексів.