Про першу практику СВКП “Київводфонд” у проведенні зустрічей з обміну досвідом

Наприкінці минулого тижня відбулась робоча зустріч між СВКП «Київводфонд» та КП «Адміністративне Архітектурно-будівельне управління» Дніпровської міської ради з обміну досвідом щодо обслуговування та роботи фонтанів.
КП «Адміністративне Архітектурно-будівельне управління» Дніпровської міської ради – молоде комунальне підприємство, яке обслуговує всі фонтани у місті Дніпро. Керівництво Дніпровського комунального підприємства звернулося до СВКП «Київводфонд» з проханням провести зустріч з обміну досвідом, на яке наше підприємство відгукнулось позитивною відповіддю.

Начальник відділу роботи фонтанів СВКП «Київводфонд» Василь Сташук зустрів делегацію з міста Дніпро та поділився досвідом та секретами, які використовує підприємство у роботі з фонтанами. Він показав як виглядають підземні приміщення фонтанів та розповів про технології автоматичного управління світломузичних фонтанів, регламентне обслуговування водограїв, методи очищення води, підготовку до зимового періоду тощо.
Представники Дніпровського комунального підприємства залишись задоволені зустріччю, після завершення якої не залишилось жодного відкритого питання.
Зазначимо, що проведення подібних зустрічей для СВКП «Київводфонд» є новим, але важливим та цікавим досвідом.